Om klubben

Vi lægger stor vægt på at al klatring foregår på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde, og at der er plads til alle uanset klatrefærdigheder. Vi træner ud fra devisen, om at det også skal være sjovt at være med, selvom man ikke når til tops hver gang. Køge Klatreklub er en klatreklub under Rishøj IF, og har til huse i og ved Rishøjhallen. Skolevej 7 i Køge.
   
  

Nyt fra klubben

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for alle involverede i klubben, både medlemmer og frivillige medhjælpere har vi valgt, at indkøbe og benytte et nyt internet baseret klubadministrations system. Systemet hedder klubmodul og benyttes landet over af klubber og foreninger i alle størrelser.

Som med alt nyt vil der naturligvis være en lille omstillingsperiode. Det vil der også være med klubmodul. For dig kære medlem betyder det følgende:

Klik på opret profil, for at blive oprettet i vores nye system. Klik herefter på holdtilmelding oppe i toppen af siden.

Vælg det hold du eller dit barn skal tilmeldes. Tilmeld og betal.

Bliv medlem

Du er altid velkommen til at kigge forbi og prøve at klatre inden du melder dig ind. Ønsker du at blive medlem af Køge Klatreklub, eller blot betale dit kontingent, kan du gøre det ved at oprette en profil på denne side, og tilmelde dig et af de 3 hold: Børneklatring, Ungeklatring eller Voksenklatring

Træningstider

Tirsdage kl. 17.15 - 19 for børn 4/6 - 12 år.

Tirsdage kl. 19 - 21 for 13 år - 99+.
Torsdage kl. 17 – 19 Hardgun´s
Torsdage kl. 19 - 21 for 13 år - 99+
Søndage kl. 11 - 12.30 for børn.
Søndage kl. 12.30 - 15 for 13 år - 99+.